Tweekoloms hefbruggen

BendPak Tweekoloms hefbruggen kunt u vinden in professionele garages, autodealers en schadebedrijven. Met een ruim aanbod op verschillende aspecten waaronder hefcapaciteit, hefhoogte, symmetrische of A-symmetrische armen, vloervrij, hydraulische aandrijvingen en meer specifieke wensen is er altijd een een hefbrug voor uw beschikbaar.

Bekijk alle Tweekoloms Hefbruggen

Vierkoloms Hefbruggen

Als u opzoek bent naar een hebfrug voor zowel parkeren als onderhoudsdoeleinden zijn de vierkolomshefbruggen van BendPak perfect voor uw bestemd.
Van een verrijdbare Hefbrug tot vrachtwagen hefbruggen met hefcapaciteiten van 18.000Kg, BendPak heeft altijd het juiste model beschikbaar.

Bekijk alle Vierkoloms Hefbruggen

Parkeer Hefbruggen

Indien u enkel opzoek bent naar een hefbrug voor parkeerdoeleinden, het parkeren van twee, drie of vier auto’s op een plek, kunt u bij ons het ruime assortiment van Parkeerhefbruggen bekijken. Denk aan de allernieuwste Autostacker PL-6SR, binnenkort beschikbaar in Europa!

Bekijk alle Parkeer Hefbruggen

Uitlijn Hefbruggen

Met ruim 8 miljoen auto’s op de weg in Nederland zijn dat zeker 32 Miljoen wielen te onderhouden. Uitlijnen is een belangrijk aspect als het gaat om wielservice. De Uitlijnbruggen van BendPak zijn ideaal voor gebruik in combinatie met 3D-uitlijnsystemen en werken zeer gemakkelijk.

Bekijk alle Uitlijn Hefbruggen

Brugkrikken

De brugkrik is ontworpen om auto’s op de hefbrug te heffen zodat reparaties kunnen worden uitgevoerd aan o.a. de wielophanging, vering, stuursysteem, lagers, et cetera. De brugkrik is betrouwbaar in gebruik, eenvoudig te bedienen en onderhouden en voldoet aan hoge eisen ten aanzien van veiligheid, snelheid en stabiliteit.

Hefbrug Accessoires

BendPak levert ook extra accessoires als het gaat om uitbreiding van de hefbruggen. Denk aan rubberen hefpads, stalen hefpads, oliepannen, wielsets, lekbakken, luchtverzorgingsets en meer!