BendPak Hefbruggen

Een hefbrug van BendPak Europe is must-have in uw garage, de hoogwaardige A-Kwaliteit draagt zorg voor een uitermate geschikte hefbrug voor welke doeleinde dan ook. De Amerikaanse hefbruggen zijn zeer populair onder garagehouders maar ook voor de hobbyisten. Door de constante verbeteringen en aanpassingen zijn de Hefbruggen van BendPak altijd up-to-date aan de veiligheidsnormen en eisen.
Alle Bendpak Liften zijn CE, ANSI en ALI gecertificeerd.

Bekijk alle type hefbruggen

Wheel Service Ranger Products

De leverancier voor bandenmachines en uitlijnsystemen

Bendpak Europe

Uw klanten verwachten de allerbeste service, deze kunt u dan ook geven met de volledige uitrusting van Ranger’s bandenapparaten. Ons uitgebreide serviceaanbod omvat geavanceerde bandwisselaars, eenvoudig te gebruiken balanceerapparaten, essentiële wieluitlijners, precieze remschijvendraaibanken en waardevolle bandenreparatieproducten om uw klanten vooruit te helpen en terug te komen voor meer. Of u nu een nieuw bedrijf start of alleen de wielservicemogelijkheden van uw winkel uitbreid, Ranger heeft de beste apparatuur.

Bekijk alle type Bandenwisselmachines

Bekijk alle type Balanceermachines

3D Uitlijnsysteem 3DP4100R

De leverancier voor bandenmachines en uitlijnsystemen

Bendpak Europe

Als u naar uw klanten diensten levert in de automotive wereld zullen veel aanvragen over het uitlijnen van voertuigen gaan, u wilt daarom het perfecte systeem om het beste eindresultaat te behalen.
Met de Ranger Premium CRT draadloos 3D wiel uitlijn systeem kunt u dit ook! Met maarliefst 8 CCD Camera’s en infrarood licht kunt u precisie metingen uitvoeren en uitlijnen als een professional.

Bekijk de Target 3D Pro Imaging Aligner

Remschijfdraaibanken

Bendpak Europe

De full-service remdraaibanken van Ranger zijn zonder meer de beste investering die u kunt doen voor de onderhoudsbehoeften van de remmen, omdat ze uitzonderlijk snel, robuust en nauwkeurig zijn. Met traploos instelbare voedingssnelheden, zijn onze remdraaibanken ontworpen om keer op keer perfecte resultaten te leveren. Ranger-draaibanken zijn de beste keuze, want geen enkele andere draaibank op de markt heeft dezelfde ongelooflijke Ranger-innovaties die essentieel zijn voor elke garage of winkel die op zoek is naar remservice equipment.

Bekijk alle type draaibanken

Pijpenbuigers

Bendpak Europe

Pijpenbuigers zijn al sinds het onstaan van BendPak in het assortiment van de Fabrikant. deze ”Pipe Benders” is het trots van BendPak en zijn allen met veel aandacht ontworpen.
Na zo veel jaar ervaring weten zij wat een pijpenbuiger een goed product maakt. Het resultaat van jaren lang ontwerpen en testen is dan ook een grote hoeveelheid export door heel de wereld.

Bekijk alle type Pijpenbuigers

Werkplaats toebehoren

Bendpak Europe

BendPak werd markt leading toen het Ranger Products toevoegde in 1997.
In plaats van enkel te richten op de Hefbruggen,parkeerliften en uitlijnbruggen breide het assortiment uit naar Krikken, Assteunen, Motortakels, Motorhefbruggen, Oliefilterpersen, Compressoren, pijpen buigers en meer.
Neem een kijkje in het assortiment, je zult je verbazen van het aanbod.